HRVATSKA – zemlja bogata prirodnim ljepotama, zemlja s bogatom poviješću i kulturom, zemlja marljivih ljudi. Plodne ravnice i rijeke na istoku i sjeveru, kamen i more na jugu. Svu tu raznolikost uspjela je spojiti tvrtka „Muraspid“ sa svojim poslovnicama diljem „Lijepe naše Hrvatske“, zemlje koju mnogi nazivaju biserom srednje Europe.

Svoje poslovanje tvrtka je započela 1991. godine pod imenom „MURAŠPED“ d.o.o Kotoriba. Godine 1995. tvrtka je kompletno poslovanje sa tada 35 uposlenika preselila u novu tvrtku „MURASPID“ D.O.O. Hodošan. Prestrukturiranjem poduzeća i prilagodbom novim tržišnim tokovima, tvrtka je u okviru svoje osnovne djelatnosti – otpremništva i transporta, širila mrežu svojih poslovnica, povećavala broj uposlenika, što je rezultiralo povećanjem financijskog prometa, koji omogućuje kontinuirano investiranje u infrastrukturu i kadrove radi pružanja što kvalitetnije usluge našim klijentima.

„MURASPID „danas djeluje kao jedinstvena funkcionalna cjelina sa 80 uposlenika u deset poslovnih jedinica raspoređenih u svim važnijim prometnim centrima diljem Hrvatske. Trvtka godišnje preveze cca 500.000 tona raznih roba u svim vodovima transporta, te pretovari cca 200.000 tona roba unutar robnih terminala u Rijeci i Kotoribi. „Muraspid“ posluje prema međunarodnom otpremničkom pravu i član je međunarodne otpremničke asocijacije FIATA.

Proputujmo nakratko kroz Lijepu našu - Hrvatsku i upoznajmo poslovnice tvrtke „Muraspid“.

Design by Studio Vipro Sva prava pridržana.

Tel. (385 040)396 707, fax 040/396-075
e-mail: muraspid1@ck.t-com.hr